products

Ρητίνη ETFE/E4010/κόκκων/ταινιών MFI 8-15/Virgin εφαρμογή σωλήνων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Everflon
Πιστοποίηση: ISO9001;SGS;RoHS;Reach
Αριθμό μοντέλου: E4020
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg στη πλαστική τσάντα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 100% Virgin ETFE MFi: 20-30 g/10min
Επεξεργασία: εξώθηση συσκευασία: 25kg
εφαρμογή: Καλώδιο Cable& Τύπος: Κόκκος
Υψηλό φως:

etfe πλαστικό υλικό

,

fluoroplastic ρητίνη


Περιγραφή προϊόντων

ETFE ρητίνη / MFI 20-30 / Virgin Pellets / Επεξεργασία έγχυσης / Εφαρμογή φλάντζαςΙδιότητες των ρητινών ETFE της Everflon


Το Everflon® ETFE E4010 το καθιστά μοναδικό κατάλληλο για επεξεργασία υψηλής ταχύτητας, ειδικά για επίστρωση με εξώθηση και χύτευση με έγχυση λεπτών, λεπτών τοιχωμάτων ή περίπλοκων σχημάτων. Τα κατάλληλα μεταποιημένα προϊόντα που παρασκευάζονται από το καθαρό Everflon® ETFE E4010 είναι αδρανή για τους περισσότερους διαλύτες και χημικά, υδρολυτικά σταθερά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Η συνιστώμενη ανώτερη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 150 ° C (302 ° F). οι χρήσιμες ιδιότητες διατηρούνται σε κρυογονικές περιοχές. Το επίπεδο και η σταθερότητα των διηλεκτρικών ιδιοτήτων είναι εξαιρετικές και η φλόγα είναι V-0 με τη μέθοδο UL94 . Οι μηχανικές ιδιότητες περιλαμβάνουν αντοχή στην κρούση, διατομή και αντοχή στην τριβή.


Σύντομη εισαγωγή


Το Everflon® ETFE E4010 είναι μια φθοροπλαστική ρητίνη υψηλής ποιότητας που διατίθεται σε ημιδιαφανείς, 2,5-mm (0,1-in) pel-lets. Σε σύγκριση με άλλες ποιότητες του Everflon®, τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η ενδιάμεση ροή και η ισορροπία ιδιοτήτων που το καθιστούν κατάλληλο για ποικίλες διαδικασίες και απαιτητικές τελικές χρήσεις.


Το Everflon® ETFE E4010 μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία σε εφαρμογές όπου άλλα θερμοπλαστικά στερούνται μηχανικής ανθεκτικότητας, ευρείας θερμικής ικανότητας, ικανότητας αντιμετώπισης δύσκολων περιβαλλοντικών συνθηκών ή περιορισμένων από προβλήματα κατασκευής


Λίστα δεδομένων Everflon ETFE Resin E4010


ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ASTM E4010
Ροή ροής τήγματος g / 10 λεπτά 372 ℃ D3159 6-12
Αντοχή εφελκυσμού Mpa D3159 > 40
Επιμήκυνση % D3159 > 330
Σημείο τήξης ΝΤΟ D3159 260


Κύριος τρόπος επεξεργασίας του Everflon ETFE Resin E4010


Το Everflon® ETFE E4010 μπορεί να επεξεργαστεί με συμβατικές τεχνικές εξώθησης τήγματος και με έγχυση, συμπίεση, μεταφορά και χύτευση με εμφύσηση. Σε σύγκριση με άλλες ποιότητες, μπορεί να επεξεργαστεί με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα λόγω της υψηλής ροής του. Επίσης, το ιξώδες τήγματος μειώνεται με την αύξηση του ρυθμού διάτμησης. επιτρέποντας έτσι τη χρήση εξωθήσεων πίεσης με στενές μήτρες χωρίς να απαιτείται αισθητή ανάληψη. Χρησιμοποιούνται μηχανές καλουπώματος με έγχυση με κοχλίες. Τα ανθεκτικά στη διάβρωση μετάλλων συνιστώνται για επαφή με τετηγμένη ρητίνη.


Τα βαρέλια εξωθητήρα πρέπει να είναι μακρά, σε σχέση με τη διάμετρο, για να παρέχουν χρόνο παραμονής για θέρμανση της ρητίνης στους περίπου 340 ° C (640 ° F).


Οι λεπτομέρειες παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.everflon.com.


Κύρια εφαρμογή του Everflon ETFE E4010


Το Everflon® ETFE E4010 είναι ιδανικό για πολλά τελικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών εξαρτημάτων, όπως μανίκια, μορφές πηνίων, υποδοχές, συνδέσεις και διακόπτες. εργαστηριακά είδη, όπως σωλήνες, βαλβίδες, δοχεία και πιάτα. στοιχεία μπαταρίας ή οργάνου που απαιτούν χημική αδράνεια. είδη χημικής εξυπηρέτησης, όπως εξαρτήματα βαλβίδων, στυπιοθλίπτες, βύσματα σωλήνων και κυματοειδείς σωλήνες και μεμβράνες


Πακέτο & Παράδοση


Οι ρητίνες Everflon® ETFE δεν επηρεάζονται από το χρόνο αποθήκευσης. Οι συνθήκες περιβάλλοντος αποθήκευσης θα πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να αποφεύγεται η μόλυνση από τον αέρα και η συμπύκνωση του νερού στη ρητίνη κατά το άνοιγμα και την εκκένωση της συσκευασίας.

Το Everflon® ETFE συσκευάζεται σε πλαστικές σακούλες των 25 kg, μονής στρώσης.


Για βολική αποστολή συνιστώνται παραγγελίες 500 γρ.


Πριν την επεξεργασία, διαβάστε προσεκτικά το Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικών. Θα μπορούσατε να τα βρείτε από το www.everflon.com, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο + 86-27-84888055 ή στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης, θα πρέπει επίσης να σαρώσετε τον κωδικό QR που μπορείτε να λάβετε στο πακέτο από το Smart-phone σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618571689228

WhatsApp : +8618571689228