products

Ρητίνη ETFE/E4003/κόκκων/σχήματος MFI 2-4/Virgin επεξεργασία/βαλβίδα αντλιών ταινιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Everflon
Πιστοποίηση: ISO9001;SGS;RoHS;Reach
Αριθμό μοντέλου: E4003
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg στη πλαστική τσάντα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικό: 100% Virgin ETFE MFi: 20-30 g/10min
Επεξεργασία: εξώθηση συσκευασία: 25kg
εφαρμογή: Καλώδιο Cable& Τύπος: Κόκκος
Υψηλό φως:

etfe υλικό

,

φθοριοπλαστική ρητίνη


Περιγραφή προϊόντων

Ρητίνη ETFE/σβόλων/σχήματος MFI 2-4/Virgin επεξεργασία/βαλβίδα αντλιών ταινιών


 

 


Ιδιότητες των ρητινών Everflon ETFE


 

Το Everflon ® ETFE E4003 το καθιστά μεμονωμένα κατάλληλο για τη μεγάλη επεξεργασία, ειδικά για τα εξωθημένες επιστρώματα και φορμάρω εγχύσεων των λεπτών, με λεπτούς τοίχους, ή περίπλοκων μορφών. Τα κατάλληλα επεξεργασμένα προϊόντα που γίνονται από τακτοποιημένο Everflon ® ETFE E4003 είναι αδρανή στους περισσότερους διαλύτες και χημικές ουσίες, hydrolyti-cally σταύλος, και καιρός-ανθεκτικός. Η συνιστώμενη ανώτερη θερμοκρασία υπηρεσιών είναι 150 °C (302 °F) οι χρήσιμες ιδιότητες διατηρούνται στις κρυογόνες σειρές. Το επίπεδο και η σταθερότητα των διηλεκτρικών ιδιοτήτων είναι άριστα, και η εκτίμηση φλογών είναι β-0 με τη μέθοδο UL94. Οι μηχανικές ιδιότητες περιλαμβάνουν τη σημαντική δύναμη αντίκτυπου, περικοπή-κατευθείαν, και την αντίσταση γδαρσίματος.

 

 


Συνοπτική εισαγωγή


Το Everflon ® ETFE E4003 είναι μια fluoroplastic ρητίνη ασφαλίστρου διαθέσιμη σε διαφανή, 0.1in) σβόλοι 2,5 χιλ. (. Έναντι άλλων βαθμών Everflon®, τα πιό μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά του είναι ένα ενδιάμεσο ποσοστό ροής και μια ισορροπία των ιδιοτήτων που την καθιστούν κατάλληλη για ποικίλες διαδικασίες και απαιτητικές τελικές χρήσεις.


Το Everflon ® ETFE E4003 μπορεί να αποδώσει επιτυχώς στις εφαρμογές όπου άλλη θερμοπλαστική λείπει στη μηχανική ανθεκτικότητα, ευρεία θερμική ικανότητα, δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες, ή περιορισμένος με την κατασκευή των προβλημάτων

 

 

 


Κατάλογος στοιχείων ρητίνης E4010 Everflon ETFE


 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΝΑΔΑ ASTM E4003
Ποσοστό ροής λειωμένων μετάλλων g/10min 372℃ D3159 2-4
Εκτατή δύναμη MPA D3159 >40
Επιμήκυνση % D3159 >330
Σημείο τήξης °C  D3159 260

 

 


Κύριος τρόπος επεξεργασίας της ρητίνης E4003 Everflon ETFE


 

Το Everflon ® ETFE E4003 μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με τις συμβατική, τεχνικές και την έγχυση μέταλλο-εξώθησης, τη συμπίεση, τη μεταφορά, και τις διαδικασίες σχηματοποίησης χτυπήματος. Έναντι άλλων βαθμών, μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με τη μεγαλύτερες ευκολία και την ταχύτητα λόγω του υψηλού ποσοστού ροής του. Επίσης, το ιξώδες λειωμένων μετάλλων μειώνεται με το αυξανόμενο ποσοστό κουράς κατά συνέπεια, επιτρέποντας τη χρήση των εξωθήσεων πίεσης μέσω των στενών κύβων χωρίς απαίτηση της αξιόλογης ελάττωσης. Οι εναλλάσσοντας μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων βιδών προτιμώνται. Τα αντιδιαβρωτικά μέταλλα συστήνονται για την επαφή με τη λειωμένη ρητίνη.


Τα βαρέλια εξωθητών πρέπει να είναι μακριά, σχετικά με τη διάμετρο, να παρέχουν το χρόνο κατοικιών για τη θέρμανση της ρητίνης σε περίπου 340 °C (640 °F).


Οι λεπτομέρειες παρακαλώ επισκέπτονται το www.everflon.com.

 

 


Κύρια εφαρμογή Everflon ETFE E4003


Το Everflon ® ETFE M4003 προτιμάται για τις εφαρμογές όπου άλλη θερμοπλαστική λείπει στη μηχανική ανθεκτικότητα ευρεία θερμική ικανότητα δυνατότητα να συναντηθούν τα ασυνήθιστα θερμικά, μηχανικά, και χημικά περιβαλλοντικά άκρα ή περιορισμένος με την κατασκευή των προβλημάτων.


Τα παραδείγματα είναι συστατικά και επενδύσεις για τη χημική βιομηχανία και φορμαρισμένα μέρη με τα ένθετα μετάλλων των παχιών τμημάτων της χρήσης στις υψηλές θερμοκρασίες.


Το Everflon ® ETFE M4003 είναι ιδανικό για πολλά τελικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των χημικών στοιχείων υπηρεσιών, όπως οι ευθυγραμμισμένες βαλβίδες και οι συναρμολογήσεις, οι κατοικίες και τα στροφεία αντλιών, η συσκευασία στηλών, και άλλες abrasionresistant επενδύσεις υψηλής θερμοκρασίας ηλεκτρικά συστατικά και μόνωση σύνδεσμοι, ζαρωμένη σωλήνωση, και εργασία αγωγών και ταινία.

 

Ρητίνη ETFE/E4003/κόκκων/σχήματος MFI 2-4/Virgin επεξεργασία/βαλβίδα αντλιών ταινιών 0

 

 


Package&Delivery


 

Οι ρητίνες Everflon ® ETFE δεν επηρεάζονται μέχρι το χρόνο αποθήκευσης. Οι περιβαλλοντικές τη συνθήκες αποθήκευσης πρέπει να έχουν ως σκοπό να αποφύγουν την αερομεταφερόμενη μόλυνση και να ποτίσουν τη συμπύκνωση στη ρητίνη κατά άνοιγμα και τον εκκένωση της συσκευασίας.

 

Το Everflon ® ETFE συσκευάζεται σε 25 κλ, ενιαίο στρώμα, πλαστικές τσάντες.


Για την κατάλληλη αποστολή, οι διαταγές 500 κλ gallary συστήνονται.


Πρίν επεξεργάζεται, παρακαλώ διαβάστε το φύλλο στοιχείων ασφάλειας υλικών προσεκτικά. Θα μπορούσατε να τους βρείτε από το www.everflon.com, ή να μας έρθετε σε επαφή με +86-27-84888055 ή μπορούσε να ανιχνεύσει το κέντρο τοπικής υπηρεσίας μας, εσείς εάν επίσης τον κώδικα QR που στη συσκευασία που μεταφορτώνει από το έξυπνος-τηλέφωνό σας.

Ρητίνη ETFE/E4003/κόκκων/σχήματος MFI 2-4/Virgin επεξεργασία/βαλβίδα αντλιών ταινιών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618571689228

WhatsApp : +8618571689228