Hubei EverFLON Polymer Co.,Ltd

Βαθμός σκονών/επιστρώματος PVDF/σκόνη επιστρώματος της Virgin

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: EVERFLON
Πιστοποίηση: ROHS SGS
Αριθμό μοντέλου: V201
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200 kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg στο τύμπανο
Δυνατότητα προσφοράς: 30T ΤΟ ΜΗΝΑ
  • Λεπτομερής ενημέρωση
  • Περιγραφή προϊόντων

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: άσπρη σκόνη Επεξεργασία: Διαλύτης και ψήσιμο
εφαρμογή: Σκόνη επιστρώματος Μέγεθος: <45um>
Υλικό: 100% Virgin PVDF συσκευασία: 20kg στο τύμπανο
Υψηλό φως:

pvdf πολυμερές σώμα

,

pvdf χημική ουσία

Περιγραφή προϊόντων

Σκόνη PVDF/για Fluorocarbon τη ρητίνη/τη σκόνη επιστρώματος της Virgin

 

 


Συνοπτική εισαγωγή


Everflon ® PVDF V201is το ιδανικό επίστρωμα για τις εφαρμογές AAMA 2605. Το Everflon®V201 είναι μια ρητίνη βάσεων PVDF που χρησιμοποιείται στη διατύπωση των μακράς διαρκείας αρχιτεκτονικών συστημάτων επιστρώματος για τα στοιχεία μετάλλων των τύπων κατοικημένου, θεσμικού, εμπορικού και βιομηχανικού κτηρίου.
 
 


Κατάλογος στοιχείων σκόνης V201 PVDF


Ιδιοκτησία Μονάδα PVDF V201
Σημείο λειωμένων μετάλλων °C 170
Συγκεκριμένη πυκνότητα   1.75-1.77
Ιξώδες λειωμένων μετάλλων poise 29,000-33,000
Γενική εμφάνιση   Άσπρη, ελεύθερης ροής σκόνη, απαλλαγμένη από το ξένο θέμα
Μυρωδιά   Κανένας
Απορρόφηση νερού % <0>
Υγρασία   0.5% μέγιστο, non-hygroscopic
Αγνότητα   99.5% λ.
Θερμική αποσύνθεση °C 382-393 (720-740)
Άλεσμα Hegman   5.5 - 6.0
Σχολιάστε 60° λ. 40
 

 
 

 

 


Οδηγός επεξεργασίας


Χρησιμοποιώντας τη σκόνη Everflon ® V201 PVDF ως βάση, μαζί με μια ακρυλική ρητίνη και κατάλληλες ανόργανες χρωστικές ουσίες, είναι δυνατό να προετοιμαστούν τα αρχιτεκτονικά επιστρώματα ασφαλίστρου.


Ένα υγρό επίστρωμα διαμορφώνεται με τη διασκόρπιση της χρησιμοποιώντας σκόνης Everflon ® V201 PVDF κάτω από την πολύ υψηλή κουρά σε ένα μίγμα των ακρυλικών και λανθανόντων διαλυτών. Αυτή η διασπορά είναι απρόσβλητη από τις περιβαλλοντικές θερμοκρασίες, αλλά όταν θερμαίνονται τα μόρια σκονών διαλύουν και συγχωνεύονται. Με το χειρισμό της διαλυτικής ισορροπίας, μια σταθερή διασπορά παράγεται που μπορεί να αντιμετωπιστεί και να εφαρμοστεί σαν τα τυποποιημένα υγρά επιστρώματα, και να θερμότητα-θεραπευτεί έπειτα στις προσκολλημένες ακέραιες ταινίες.


Everflon ® V201 PVDF - τα βασισμένα επιστρώματα μπορούν να είναι είτε κουλουριάζουν είτε ψεκάζουν ισχύων.


Το ψήσιμο και η θεραπεία των όρων Everflon® V201 PVDF μπορούν να είναι ελαφρώς διαφορετικά από τυποποιημένο Everflon ® V201 PVDF λόγω των διαφορών σε μοριακό βάρος και τη διαύγεια.
 

 

 


Εφαρμογή της σκόνης V201 PVDF


Ο συνδυασμός δεσμών άνθρακας-φθορίου με τα άτομα άνθρακας-υδρογόνου δίνει σε PVDF την εξαιρετικά σταθερή δομή του. Το Everflon ® PVDF V201 είναι εγγενώς αδρανές και αντιστέκεται τη μακροπρόθεσμη UV και ακτινοβολία γάμμα με συνέπεια το άριστο χρώμα και σχολιάζει τη διατήρηση χωρίς chalking.

Βαθμός σκονών/επιστρώματος PVDF/σκόνη επιστρώματος της Virgin 0
Επίστρωμα για την κατασκευή μετάλλων
Τα εργοστάσιο-εφαρμοσμένα PVDF επιστρώματα 70% Everflon ® V201 παρέχουν την τελευταία προστασία για τις σύνθετες επιτροπές, τους τοίχους κουρτινών, τις εξωθήσεις, louvers, τις στέγες μετάλλων, τις προσόψεις, τις καλύψεις στηλών και τα διακοσμητικά συστατικά. Εάν η σπείρα έντυσε ή ψέκασε, τα επιστρώματα Everflon ® V201 PVDF εφαρμόζονται εύκολα στο αργίλιο, τον επαργυλωμένο χάλυβα, το γαλβανισμένοι χάλυβα και Galvalume.


Τα επιστρώματα Everflon ® V201 PVDF μπορούν να διατυπωθούν σε ένα ουράνιο τόξο των χρωμάτων και τελειώνουν για να δοξάσουν την παλέτα κάθε αρχιτεκτονικού σχεδιαστή. Οι όμορφες δομές που ωφελούνται από την προστασία των επιστρωμάτων Everflon® V201 PVDF μπορούν να βρεθούν σε όλο το ευρύ φάσμα των κτηρίων συμπεριλαμβανομένου μνημειακού, εμπορικός, βιομηχανικός, κατοικημένος και θεσμικός απολαμβάνει όλων μια ζωή υπηρεσιών καλά πέρα από την προσδοκία.

Βαθμός σκονών/επιστρώματος PVDF/σκόνη επιστρώματος της Virgin 1
Επίστρωμα για τις δροσερές στέγες μετάλλων
Το Everflon ® V201 PVDF είναι ένα συστατικό κλειδί των επιστρωμάτων που χρησιμοποιούνται στα δροσερά συστήματα υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων, που διατυπώνονται με τις ειδικές ανόργανες χρωστικές ουσίες στα συστήματα χρωμάτων που έχουν τον υψηλό ηλιακό συντελεστή ανάκλασης. Η επιλογή ενός δροσερού συστήματος χρωμάτων υλικού κατασκευής σκεπής μετάλλων με PVDF-βασισμένα τα στο V201 επιστρώματα Everflon® θα διατηρήσει μια αισθητική της οικοδόμησης, τη ενεργειακή αποδοτικότητα και την αξία της για πολλά χρόνια. Η χρήση των δροσερών στεγών μετάλλων με ένα Everflon ® V201 PVDF-που βασίζεται τελειώνει μπορεί να συμβάλει το πολλαπλάσιο δείχνει προς την πιστοποίηση LEED ενός κατασκευαστικού προγράμματος.
Οι απαιτήσεις ψύξης μπορούν να μειωθούν εντυπωσιακά, οδηγώντας μέχρι τις δαπάνες χρησιμότητας 40% χαμηλότερα και την πιθανή εξοικονόμηση κόστους εξοπλισμού λόγω της μειωμένης ικανότητας ψύξης. Η πιό μικρή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας οδηγεί στις μειωμένες εκπομπές και τις βελτιώσεις στο περιβάλλον.

Βαθμός σκονών/επιστρώματος PVDF/σκόνη επιστρώματος της Virgin 2
PVDF αντιστέκεται επίσης στα οξέα, τα αλκάλια και τα πετρέλαια. Αυτά τα επιστρώματα εξασφαλίζουν ένα μακράς διαρκείας, πλούσιο, ζωηρόχρωμο, ανθεκτικό τέρμα και σχολιάζουν με σχετικά κανένα ορατό σημάδι της γήρανσης παρά τα έτη ανηλεούς ήλιου, άκρων θερμοκρασίας και σκληρών περιβαλλοντικών συνθηκών.
 
 

 


Package&Delivery


Οι σκόνες Everflon ® PVDF δεν επηρεάζονται μέχρι το χρόνο αποθήκευσης. Οι περιβαλλοντικές τη συνθήκες αποθήκευσης πρέπει να έχουν ως σκοπό να αποφύγουν την αερομεταφερόμενη μόλυνση και να ποτίσουν τη συμπύκνωση στη ρητίνη κατά άνοιγμα και τον εκκένωση της συσκευασίας.

 

Η σκόνη Everflon ® PVDF συσκευάζεται σε 20 κλ, ενιαίο στρώμα, πλαστικές τσάντες.


Για την κατάλληλη αποστολή, οι διαταγές 2500 κλ gallary συστήνονται.


Πρίν επεξεργάζεται, παρακαλώ διαβάστε το φύλλο στοιχείων ασφάλειας υλικών προσεκτικά. Θα μπορούσατε να τους βρείτε από το www.everflon.com, ή να μας έρθετε σε επαφή με +86-27-84888055 ή μπορούσε να ανιχνεύσει το κέντρο τοπικής υπηρεσίας μας, εσείς εάν επίσης τον κώδικα QR που στη συσκευασία που μεταφορτώνει από το Smartphone σας.
Βαθμός σκονών/επιστρώματος PVDF/σκόνη επιστρώματος της Virgin 3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά